Van Nistelrooy wil loopbaan afsluiten bij Real

6 september 2006, 14:59

Ruud van Nistelrooy ziet het zitten om zijn carrière af te sluiten bij Real Madrid. Dat liet de 30-jarige aanvaller weten in AS, een Spaanse krant. "Real Madrid is het beste dat mij op dit moment in mijn carrière had kunnen gebeuren", stelt de Nederlander.

In AS blikt Van Nistelrooy nog eens terug op zijn vertrek bij Manchester United. "Vorig seizoen ging het in eerste instantie heel goed bij Manchester United, maar het laatste deel van het seizoen wil ik snel mogelijk vergeten. Waarom? De omgang met Ferguson was opeens niet meer zoals voorheen. Het werd heel moeilijk om met elkaar te werken. Het begon allemaal in de finale van de League Cup, tegen Wigan. Ik moest de volle negentig minuten op de bank blijven, dat voelde als een heel diepe steek in de rug."

Ruud van Nistelrooy

Ruud van Nistelrooy

Eerder vandaag kwam ook al een interview van Nistelrooy in een andere Spaanse krant, Marca, naar buiten. Ook hierin sprak hij zijn blijdschap uit over zijn transfer naar Real en stond hij bovendien nog even stil bij zijn treffer tijdens het EK van 2004 tegen Duitsland. Dit doelpunt noemde de spits 'het belangrijkste doelpunt uit zijn loopbaan'.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen