Vandereycken: "Zege geeft voldoening"

7 september 2006, 10:27

België is plotseling weer helemaal terug in de race om kwalificatie voor het EK. De ploeg won met 0-1 bij Armenië en zag al haar concurrenten onderling punten verspelen. Hierdoor zijn de Belgen met vier punten uit twee duels mede-koploper in Groep A. 

"Ik denk dat we tevreden mogen zijn over de uitslag", zegt Vandereycken tegen Sporza Radio. "We speelden heel offensief in de eerste helft, maar in de tweede helft hebben we ook in moeilijke omstandigheden compact verdedigd. Uiteindelijk zijn we mager beloond voor onze strijdlust. Het was rechtvaardiger geweest als we enkele doelpunten meer gemaakt hadden."

Vandereycken beseft zich dat België door deze overwinning weer terug in de race is. Na het gelijkspel tegen Kazachstan stonden de Belgen direct op achterstand, waardoor het duel in Armenië gewonnen móest worden. "Het is duidelijk dat onze spelers met druk omkunnen, maar dat wist ik al. Het was vandaag zeker niet makkelijk. We hebben de match in handen genomen en op een volwassen manier uitgespeeld. Dat geef voldoening."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen