Gravesen: "Real-spelers zijn klootzakken"

7 september 2006, 13:15

Thomas Gravesen is blij dat hij weg is bij Real Madrid. De defensieve middenvelder werd anderhalf jaar geleden door de Koninklijke weggeplukt bij Everton, maar het werd al snel duidelijk dat de Deen niet in de selectie paste. In een interview met TV3 vertelt Gravesen, die vorige week overstapte naar Celtic, uitgebreid over zijn belevenissen in Estadio Santiago Bernabeú.

Gravensen laakt met name de instelling van de Real-spelers. "Als ze er zin in hebben, is het fantastisch om met ze op het veld te staan. Maar het kwam voor dat er maar drie waren die bereid waren te rennen. Juist als je een superster bent, moet je voorop gaan in de strijd en dat deden zij niet. Soms gedroegen ze zich als een stel klootzakken", is de duidelijke taal van de 30-jarige Deen.

Ook Fabio Capello, de nieuwe trainer van Real Madrid, moet het ontgelden. Gravesen omschrijft de Italiaanse trainer als een 'egoïst en een arrogant mannetje'. "Hij wist volgens mij niet eens hoe ik heette", aldus Gravesen.

De Deen begrijpt overigens niet hoe het komt dat Real hem überhaupt naar Madrid haalde. "Ze dachten misschien een sterke middenvelder binnen te halen, maar dat ben ik niet. Dan hadden ze Lee Carsley moeten halen, die speelde achter me bij Everton. Toch ben ik blij dat Real zich heeft vergist", lacht hij.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen