Feyenoord-fans voeren actie bij Kasteel

10 september 2006, 13:37

Zoals verwacht hebben de fans van Feyenoord de wedstrijd tegen Sparta aangegrepen om actie te voeren tegen het beleid van voorzitter Jorien van den Herik. De fans uit Rotterdam-Zuid deelden voor het stadion pamfletten uit, waarop op de ene zijde groot de tekst 'wanbeleid' te zien is. Op de andere zijde staat een motivatie van de actie.

FCUpdate.nl heeft de belangrijkste passages uit dit pamflet even samengezet.

"Eigenlijk spreekt de titel voor zich. Ruim 15 jaar is Jorien van den Herik nu de hoogste baas bij Feyenoord en we verkeren in vrijwel dezelfde situatie als bij zijn aantreden, ten tijde van de HCS-crisis: Feyenoord is onder eindverantwoordelijkheid van Van den Herik verworden tot een ordinaire subtopper die onder curatele staat bij de bond."

"Het gaat tussen 'waar Feyenoord staat' en 'waar Feyenoord had kunnen cq moeten staan' is onder het 15-jarig voorzitterschap veel en veel te groot geworden. Dat laat zich niet dichten met de torenhoge inkomsten van twee goede transfers, omdat het transfergeld gebruikt moest worden om schulden weg te werken. Het structurele wanbeleid op technisch en financieel gebied, de aantoonbare leugens en de weigering om verantwoording af te leggen aan ons Feyenoord supporters...we zijn het meer dan zat, we accepteren het niet langer!"

"Feyenoord verdient beter, beter dan het wanbeleid dat Van den Herik jaren heeft gevoerd, beter dan de malaise waarin het nu verkeert. We zijn het meer dan zat...Van den Herik, het is de hoogste tijd", aldus het pamflet.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen