Lokomotiv Sofia tankt vertrouwen voor duel Feyenoord

Koen Freriks
10 september 2006, 14:02

De komende tegenstander van Feyenoord in het UEFA-Cup toernooi, Lokomotiv Sofia, won zaterdagavond de uitwedstrijd tegen Cherno More Varna. Lokomotiv-speler Genkov bezorgde de club uit Sofia diep in de tweede helft de overwinning.

Sofia kwam binnen een half uur op een 0-1 voorsprong dankzij een treffer van Davchev. Vlak voor de thee zorgde Khristov met zijn doelpunt voor een 1-1 ruststand op het scorebord. Vijf minuten na de rust kwam de thuisploeg op voorsprong, nadat Vachev het net wist te vinden. In de eindsprint zorgde Genkov in de 66ste en 79ste minuut voor de overwinning en tankte daarmee vertrouwen voor het UEFA-Cup duel donderdag in Sofia (Bulgarije) tegen Feyenoord.

De club uit de Bulgaarse hoofdstad heeft na deze wedstrijd de eerste vijf competitieduels gewonnen en gaat samen met stadgenoot CSKA Sofia aan kop in de eigen competitie.