Van der Haar niet blij met RKC-trainer Koster

11 september 2006, 18:02

Het rommelt bij RKC Waalwijk. De ploeg uit Brabant stond vorig seizoen na drie duels op negen punten, maar sprokkelde deze jaargang pas één puntje. Bovendien ging de ploeg tot tweemaal toe met 0-5 onderuit. Alsof dat niet genoeg is, neemt ook de onrust in de selectie toe. Zo lijkt aanvaller Hans van der Haar zich niet neer te leggen bij zijn rol als reserve.

Van der Haar was vorig seizoen nog een vaste waarde in het Waalwijkse elftal, maar begon tegen FC Utrecht op de bank. Vrijdag, toen duidelijk werd dat hij buiten de basis zou vallen, haalde Van der Haar verhaal bij trainer Adrie Koster. Dit gesprek verliep echter allesbehalve bevredigend, laat Van der Haar weten aan het Brabants Dagblad. "Dat de trainer zo'n keuze maakt, is prima, maar hij kan mij niet duidelijk maken waarom. Als je wil weten wat hij als reden opgaf, moet je hem dat zelf maar vragen."

Tot zijn grote frustratie kwam Van der Haar tegen FC Utrecht, zijn oude club, pas na rust in het veld. De stand was op dat moment al 0-5, waardoor de aanvaller zich doodongelukkig voelde. "Het was de zwartste dag uit mijn voetbalcarrière", zegt Van der Haar zelfs. "Dat dit me juist bij mijn oude club moet overkomen", verzucht hij.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen