Rijkaard gelooft niet in favorietenrol Barça

12 september 2006, 08:00

Regerend Champions League-winnaar FC Barcelona begint haar tocht naar titelprolongatie komende dinsdag in het eigen Camp Nou, met een thuiswedstrijd tegen Levski Sofia. De Catalaanse ploeg wordt ook dit seizoen gezien als dé grote favoriet om het kampioenenbal te winnen, maar trainer Frank Rijkaard doet er alles aan om deze favorietenrol te relativeren.

"Alle ploegen zullen het op het veld moeten laten zien, bespiegelingen vooraf zeggen me heel weinig", zegt de voormalig oefenmeester van Sparta en het Nederlands elftal. "Misschien dat mensen ons als favoriet zien, maar dat zal niets veranderen aan de instelling waarmee wij het veld in gaan. We moeten gewoon keihard werken en goed voetbal op de mat leggen."

Levski Sofia is op papier de minst sterke ploeg in poule A, maar Rijkaard benadrukt dat van onderschatting hoe dan ook geen sprake is. "We benaderen deze wedstrijd zoals iedere andere Champions League-wedstrijd. We hebben Levski uitgebreid gescout en dinsdag zullen we met de technische staf analyseren hoe we de ploeg het beste kunnen bestrijden."

FC Barcelona stuit in poule A verder nog op Werder Bremen en Chelsea.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen