Bijzonder duel voor Luis Figo

12 september 2006, 09:57

Voor Luis Figo staat vanavond een bijzonder duel op het programma. De Portugees speelt met Inter tegen Sporting, de ploeg waar hij debuteerde in het betaald voetbal. Zes jaar lang verdedigde Figo de kleuren van de Portugese topclub, maar vanavond zal hij er alles aan doen om zijn landgenoten te verslaan.

"Het geeft me altijd een bijzonder gevoel om in het stadion van Sporting te spelen", blikt de inmiddels 33-jarige aanvaller vooruit op het duel met zijn oude club. "Het stadion is prachtig en ik bewaar veel geweldige herinneringen aan de club. Maargoed, ik ben een professional. Dinsdagavond speel ik in het shirt van Inter en ik zal er alles aan doen om mijn team aan de overwinning te helpen."

Figo denkt dat zijn ploeg dit seizoen ver kan komen in het kampioenenbal. "Om eerlijk te zijn, denk ik dat we vorig seizoen ook al voldoende kwaliteit hadden om de Champions League te winnen. We speelden destijds een goed toernooi, maar gingen plotseling onderuit tegen Villarreal. Dit jaar hebben we een nog betere ploeg en ik heb het gevoel dat we er klaar voor zijn om de Champions League te winnen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen