Tardelli eindelijk aangekomen in Eindhoven

12 september 2006, 14:06

Diego Tardelli is, bijna twee weken nadat zijn overstap naar PSV bezegeld werd, voor het eerst op Nederlands grondgebied. De Braziliaanse aanvaller kwam vandaag aan op Schiphol en reisde direct door naar Eindhoven, waar hij het Champions League-duel tussen PSV en Liverpool bij zal wonen. 

Tardelli liet bij aankomst in Eindhoven direct weten dat hij enorm uitkijkt naar zijn avontuur bij PSV. "Ik heb bij Betis Sevilla al gesproken met Robert over PSV. Ik ben heel blij hier te zijn, het lijkt me een fantastische club. Nederland kende ik ook al een beetje, vorig jaar zaten we hier een paar weken lang met het nationale jeugdteam. Ook speelden we met Betis tegen AZ in Alkmaar in de UEFA Cup", aldus de Braziliaan op de website van PSV.

"Iedereen weet dat dit de club is van grote internationale toppers als Romário en Ronaldo, en nu ook Alex en Gomes. Trainer Ronald Koeman ken ik wel van beelden toen hij speler was, natuurlijk bij Barcelona. Nederland maakt een goede indruk op me. Het is een heel rustige, ontspannen omgeving. Ik denk dat ik me snel zal aanpassen. Ik ben gehuurd voor één seizoen en wil me daarom koste wat kost bewijzen. Elke dag opnieuw, zodat ik een langer contract kan verdienen."

Vermoedelijk zal de Braziliaan, die de afgelopen weken zijn werkvergunning moest regelen, vanaf het eind van deze week meetrainen met de selectie van trainer Ronald Koeman.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen