Poule B: Inter verrassend onderuit

12 september 2006, 23:51

Inter, één van de topfavorieten voor Champions League-winst, is het toernooi begonnen met een lelijke uitglijder. Uit bij Sporting Lissabon verloor de ploeg van Roberto Mancini met 1-0.

Bayern München begon in dezelfde poule tegen Spartak Moskou zoals gedroomd: 4-0. Felix Magath liet de regie op het veld over aan Mark van Bommel. Hetzelfde vertrouwen was Roy Makaay niet gegund. Het 'fantoom' zat stoïcijns op de bank en keek toe hoe Lukas Podolski het er in zijn plaats vanaf bracht. Niet al te best. De Duitse international was wel beweeglijk maar niet gevaarlijk.

Dat gold aanvankelijk ook voor de Peruaan Claudio Pizarro en de Paraguayaan Roque Santa Cruz, de andere aanvallers in de zeer offensief ingestelde Duitse ploeg. Wat Magath zijn manschappen in de rust toevoegde bleef onbekend, het hielp wel. Binnen vijf minuten hadden beide Zuid-Amerikanen succes. Van Bommel had een aandeel in de 2-0. Makaay zag ook Bastian Schweinsteiger en Hasan Salihamidzic nog scoren.

Sporting is vooralsnog Bayerns naaste concurrent. De Portugezen versloegen Internazionale verrassend met 1-0. Grote held was doelpuntenmaker Marco Caneira, grote verliezer Patrick Vieira. De geroutineerde Fransman van Inter kreeg rood.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen