Mourinho boos op critici Lampard

13 september 2006, 10:01

De Britse pers heeft zich weer eens de woede van Chelsea-manager Jose Mourinho op de hals gehaald. De Portugees stoort zich aan de kritische manier waarop zijn sterspeler Frank Lampard door de media benaderd wordt. 

Lampard miste afgelopen weekend een strafschop en met het WK vers in het geheugen grepen de media deze misser aan om forse kritiek te uiten op Lampard. Onbegrijpelijk, vindt Mourinho. "Mensen schrijven nu over één gemiste strafschop, maar ik kan me herinneren dat hij meer dan tien keer wél gescoord heeft vanaf elf meter", zegt Mouinho. 

De Portugees is het beu dat de media Lampard, bij een slecht resultaat, de schuld in de schoenen proberen te schuiven. "Jullie hebben gelijk, Lampard is schuldig. Schuldig aan het feit dat hij een fantastische speler is", zegt de Portugees cynisch. "Hij is schuldig aan het feit dat hij zo veel scoort, zo veel wedstrijden speelt en zich altijd voor de volle 100 procent inzet", aldus de Portugese oefenmeester.

Opvallend genoeg nam overigens niet Lampard, maar Michael Ballack een strafschop in het Champions League-duel met Werder Bremen. Dat was een bewuste keuze, geeft Mourinho aan. "Voor Frank is het beter om op een rustiger moment weer een strafschop te nemen, als de druk niet zo groot is. Hij zal zeker weer strafschoppen geen nemen voor Chelsea, daar kunnen jullie van op aan."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen