"Ik had Zidane moeten wisselen in WK-finale"

13 september 2006, 16:35

Raymond Domenech moest er eens goed over nadenken, woensdag in Berlijn. Zijn er dingen die hij achteraf anders zou hebben gedaan tijdens het afgelopen WK, was de vraag van een Duitse journalist. De Franse bondscoach dacht even na, lepende enkele nietszeggende antwoorden op, maar kwam vervolgens toch nog met het verlossende woord. 

Domenech begon met een aantal kleine details. "Ik had misschien een hotel iets verder uit het centrum genomen of vaker met de officiële FIFA-ballen willen trainen", waren de eerste antwoorden van de Franse oefenmeester. Pas op het moment dat de journalist genoegen leek te moeten nemen met een clichéantwoord, kwam Domenech toch nog met een leuk antwoord. "Oh ja, ik had Zidane in de 108ste minuut van de finale gewisseld", aldus de Franse oefenmeester.

Zidane kreeg in de 109de minuut van de finale de rode kaart, na een kopstoot tegen Marco Materazzi. Na deze rode kaart verloor Frankrijk de controle over de wedstrijd en won Italië het duel uiteindelijk na strafschoppen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen