Matthijs traint volledig mee bij FC Groningen

Ger
13 september 2006, 20:30

Paul Matthijs heeft woensdagavond in Belgrado een volledige training afgewerkt met FC Groningen. De rechtsback en aanvoerder had de afgelopen dagen last van een liesblessure. De club uit de Martinistad speelt donderdag in de UEFA Cup tegen Partizan.

Trainer Ron Jans wil Matthijs graag bij zijn Europees onervaren ploeg hebben in de heksenketel van Belgrado. FC Groningen speelde veertien jaar niet in Europees verband. Partizan rekent op de steun van 20.000 supporters. De beslissing over het meespelen van Matthijs wordt pas donderdag genomen, afhankelijk van de reactie van zijn lichaam op de trainingsarbeid.

Partizan scoorde de laatste twee wedstrijden niet en moet tegen FC Groningen de ervaren centrumverdediger Branimir Bajic missen wegens een schorsing. Jans zei dat zijn ploeg grondig voorbereid is en alles van de tegenstander weet. "Het wordt spannend, dat is zeker. Wij moeten het zien te beslissen bij ons thuis in de Euroborg."

Opstelling FC Groningen: 

Roorda; Matthijs (of Silva), Sankoh, Kruijswijk en Van der Linden; Van de Laak, Lindgren, Levchenko en Fledderus; Salmon en Nevland.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen