Gravesen: "Nederlaag Celtic mijn schuld"

14 september 2006, 11:35

Thomas Gravesen heeft er geen enkele moeite mee om de hand in eigen boezem te steken. De Deense middenvelder toonde zich na afloop van het duel tussen Celtic en Manchester United opmerkelijk zelfkritisch. "Ik denk dat iedereen heeft kunnen zien waarom we verloren hebben, namelijk door fouten van mij", aldus de middenvelder van Celtic.

Gravesen was schuldig aan zowel het tweede als derde doelpunt van Manchester United, vindt hij zelf. "Ik heb twee enorme fouten gemaakt en het team daarmee benadeeld. We hebben als team geweldig gespeeld, maar ik heb alles verpest. Ik voel me daar vreselijk onder, het spijt me voor iedereen. Dit is een enorme teleurstelling voor mij."

Gravesen, die enkele weken geleden overkwam van Real Madrid, heeft van zijn ploeggenoten geen kritiek te verduren gekregen. "Nee, niemand heeft wat gezegd. Maargoed, dat hoeft ook niet. Ik weet zelf donders goed wat er gebeurde. Ik moet de komende periode echt nog harder werken om te voorkomen dat dit soort dingen nog eens gebeuren."

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen