UEFA roept kritische Hearts-preses op het matje

14 september 2006, 14:10

Vladimir Romanov is er van overtuigd dat er een soort complot gaande is tegen zijn club, Heart of Midlothian. De voorzitter van de Schotse club liet weten dat zowel in de Champions League als in het Schotse bekertoernooi arbiters continu tegen zijn ploeg fluiten. De UEFA heeft inmiddels aangekondigd een onderzoek te starten naar deze uitlatingen van de preses.

Romanov zei onder meer dan zijn ploeg vorig seizoen beslag wist de leggen op de Schotse beker 'ondanks alle pogingen van de scheidsrechters om dat te voorkomen'. Ook Yuri Baskakov, de arbiter in de Champions League-voorronde tussen Hearts en AEK Athene, kreeg er van langs. Volgens Romanov had Baskakov twee spelers van Hearts onterecht het veld uit gestuurd en in de media was de voorzitter niet mals in zijn kritiek op de leidsman.

De UEFA is de uitlatingen van Romanov beu en heeft een onderzoek aangekondigd. "We hebben de uitspraken van de heer Romanov genoteerd. We gaan nu kijken of we genoeg redenen hebben om een eventuele sanctie uit te delen. Maargoed, het is te vroeg om vooruit te lopen op eventuele straffen. We gaan eerst de zaken goed op een rijtje zetten", aldus een woordvoerder van de Europese voetbalbond.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen