Feyenoord hoopt op Charisteas en Boussaboun

Ger
15 september 2006, 13:56

Feyenoord-trainer Erwin Koeman hakt zaterdag de knoop door over de inzetbaarheid van Angelos Charisteas en Ali Boussaboun tegen PSV. Het tweetal raakte donderdag geblesseerd tijdens het UEFA Cupduel tegen Lokomotiv Sofia (2-2).

"Zaterdag trainen we voor het laatst", aldus Koeman vrijdag bij terugkomst in Nederland. "Dan zal blijken of Charisteas en Boussaboun fit zijn of niet." Charisteas viel in Sofia uit met een liesblessure. Boussaboun kwam als invaller in het veld, maar werd even later alweer gewisseld met een pijnlijke knie. Bij afwezigheid van beide spelers moet Koeman in de voorhoede behoorlijk improviseren.

Het ligt voor de hand dat Pierre van Hooijdonk dan vanaf het begin speelt. Nick Hofs is ook nog een klein twijfelgeval, maar Koeman verwacht geen problemen met de middenvelder. Pieter Collen, Ron Vlaar, Alfred Schreuder en Romeo Castelen zijn nog altijd geblesseerd. De Belg Philippe Leonard is nog niet speelklaar. Hij speelt maandag waarschijnlijk minimaal één helft mee bij Jong Feyenoord.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen