Portsmouth grijpt koppositie Premier League

16 september 2006, 16:17

Portsmouth is voorlopig dé sensatie van de Engelse competitie. De ploeg van trainer Harry Redknapp boekte zaterdag alweer haar vierde zege van het seizoen, door Charlton Athletic in eigen stadion met 0-1 opzij te zetten. Portsmouth, dat vorig seizoen nog moest knokken voor lijfsbehoud, is hierdoor nu de koploper in de Premier League. 

Zeges op Blackburn Rovers, Middlesbrough, Wigan Athletico en Charlton Athletic en een gelijkspel tegen Manchester City: Portsmouth kent een seizoenstart die zijn weerga niet kent. De ambitieuze ploeg rijgt dit seizoen de goede resultaten aaneen en kan minimaal 24 uur genieten van de koppositie in het Premiership. Als Manchester United zondag bovendien niet weet te winnen van Arsenal, blijft Portsmouth nog minimaal een week de ranglijst aanvoeren.

Everton liet in de strijd om de eerste plaats twee punten liggen. De thuiswedstrijd tegen Wigan Athletic, waar de Nederlandse verdediger Arjan de Zeeuw een gele kaart ontving, eindigde in 2-2. Everton kwam dankzij het gelijkspel op elf punten. Aston Villa, de nummer vijf, speelde uit bij Watford eveneens gelijk: 0-0.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen