Redknapp: "Met beide benen op grond blijven"

17 september 2006, 07:44

Niet Chelsea, Liverpool of Arsenal maar het bescheiden Portsmouth deelt voorlopig de lakens uit in de Engelse competitie. De ploeg van manager Harry Redknapp, die vorig seizoen nog op degradatie af leek te stevenen, gaat voorlopig fier aan kop in de Premier League. Redknapp laat zich voorlopig echter niet gek maken door het succes.

Ruim anderhalf seizoen geleden leek Portsmouth vrijwel zeker van degradatie. De ploeg bungelde in de onderste regionen van de competitie en niets wees op een snelle ommekeer. De komst van Harry Redknapp deed het tij echter keren. Portsmouth pakte twintig punten uit haar laatste tien duels van het afgelopen seizoen en wist degradatie hiermee nipt te ontlopen.

Nu, na vijf duels in het nieuwe seizoen, is de situatie volledig anders. Portsmouth hoeft niet meer te vrezen voor degradatie en staat fier aan kop in de competitie. "We hebben de goede lijn van het eind van vorig seizoen door weten te trekken", stelt Redknapp dan ook tevreden vast. "Het gaat tot dusver fantastisch", weet hij.

Redknapp laat zich echter niet gek maken. De Britse manager gelooft niet dat zijn ploeg een blijvende rol van betekenis kan spelen in de top van de competitie. "Ons doel blijft om hoger te eindigen dan de dertiende plaats, dat is namelijk de beste klassering ooit van Portsmouth in de Premier League. We zijn geweldig gestart, maar we moeten met beide benen op de grond blijven staan", aldus de succesvolle oefenmeester.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen