Kuitbeen Hargreaves definitief gebroken

17 september 2006, 10:20

Wat gisteren al gevreesd werd, is nu definitief: Owen Hargreaves heeft zijn kuitbeen gebroken. De Engelse middenvelder van Bayern München, die de blessure opliep tijdens een botsing met Arminia Bielefeld-speler Thorben Marx, zal hierdoor maandenlang uit de roulatie zijn. 

Hargreaves mist door zijn kuitbeenbreuk niet alleen een groot deel van de Duitse competitie en de Champions League, maar ook de belangrijke EK-kwalificatieduels van de nationale ploeg van Engeland tegen Kroatië en Macedonië. Wanneer de verdedigende middenvelder precies zijn rentree zal kunnen maken, is momenteel nog onduidelijk. 

"Ik moet nu drie weken in het gips, daarna gaan we deze situatie nogmaals bekijken", zegt Hargreaves op zijn persoonlijke website over zijn blessure. "We zijn zaterdagavond naar München gereden, waar een röntgenscan heeft uitgewezen dat mijn kuitbeen gebroken is. Dat is natuurlijk ontzettend balen, maar zo kan het nu eenmaal gaan in het voetbal. Je kan in deze sport razendsnel heen en weer geslingerd worden tussen hoge pieken en diepe dalen."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen