Inter veegt vloer aan met Livorno

16 oktober 2005, 18:12

Inter Milaan is voorlopig de belangrijkste belager van Juventus. In het eigen Giuseppe Meazza-stadion won Inter met liefst 5-0 van Livorno, waardoor de ploeg in het spoor blijft van de koploper uit Turijn. De Oude Dame won eerder dit weekend al met 1-0 van Messina. Sampdoria, Fiorentina en AS Roma gingen zondag allemaal onderuit.

Inter had geen kind aan Livorno, dat na een sterke seizoenstart op een verrassende zesde plaats stond. Door goals van Materazzi, Cruz, Cambiasso, Cordoba en Recoba walste Inter met 5-0 over de bezoekers heen. Bij Livorno kreeg verdediger Francesco Coco (ex-Inter) de rode kaart. 

Sampdoria, dat tot dusver een prima seizoen doormaakte, ging verrassend met 2-1 onderuit tegen Ascoli. Vittorio Tosto bezorgde de thuisploeg met twee treffers een dik verdiende overwinning. Ook Fiorentina ging buitenshuis onderuit. Na een fout van doelman Frey verloor Fiorentina met 1-0 van Lazio Roma. 

De mooiste goal van de dag kwam uit de wedstrijd tussen Empoli en AS Roma. Francesco Tavano besloot ver van eens te schieten en tot vreugde van het thuispubliek ging de bal via de paal in het Romeinse doel. Uiteindelijk bleek deze treffer voldoende voor de zege.

AC Milan speelt later vandaag nog tegen Calgliari. Bij winst nemen de rossoneri de tweede plaats over van stadgenoot Inter.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen