PSG drukt Monaco verder in de problemen

17 september 2006, 20:40

AS Monaco kent een uiterst belabberde start van het seizoen. De ploeg uit het Prinsdom leed zondag alweer haar vierde nederlaag van het seizoen. In het eigen Stade Louis II was de Champions League-finalist van 2004 niet opgewassen tegen Paris Saint-Germain: 1-2.

Aanvankelijk leek het nog een mooie avond te gaan worden voor Monaco. Mohamed Kallon zette de thuisploeg in de eerste helft op voorsprong, na een goede pass van de talentvolle middenvelder Serge Gakpe. De Tsjechische verdediger David Rozehnal zorgde echter nog voor rust voor de gelijkmaker, waarna David Hellebuyck tien minuten na rust het winnende doelpunt maakte voor de ploeg uit Parijs.

Eerder dit weekend won Olympique Lyon met 1-3 bij Lorient. Later vanavond neemt Olympique Marseille, de nummer twee van de ranglijst, het op tegen Girondins de Bordeaux.