Ballack biedt excuses aan voor rode kaart

18 september 2006, 09:30

In Engeland sprak men zondagmiddag schande van Michael Ballack. De Duitser kreeg rood in de topper tegen Liverpool, na een schandalige charge op Mohammed Sissoko. Een volledig terechte rode kaart, ziet ook Ballack in. De middenvelder van Chelsea heeft zijn fout ingezien en openlijk zijn excuses aangeboden.

"Het was een vervelend moment", blikt de Duitser terug op het moment in de tweede helft. "Ik ging voor de bal, maar was te laat. Ik had niet de intentie om hem op deze manier te raken. Toen ik de televisiebeelden zag, besefte ik me dat ik mijn excuses aan moest bieden. Ik ben direct na de wedstrijd naar Sissoko toe gegaan om dit te zeggen", aldus Ballack. 

Opvallend genoeg was dit de allereerste rode kaart in de loopbaan van de Duitse middenvelder. "In dit soort situaties kan ik maar één ding doen en dat is mijn verantwoordelijk nemen en Sissoko in ieder geval mijn excuses aanbieden."

Het duel tussen Chelsea en Liverpool eindigde in 1-0. Het enige doelpunt van de wedstrijd werd gemaakt door Didier Drogba, die de bal nog voor rust op schitterende wijze achter Liverpool-doelman Jose Reina knalde.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen