Campbell niet blij met handelswijze McClaren

18 september 2006, 09:57

Niet alleen David Beckham, maar ook verdediger Sol Campbell lijkt onder de nieuwe bondscoach Steve McClaren buiten de nationale ploeg van Engeland te zijn gevallen. De centrale verdediger was de laatste jaren een vaste waarde in de Engelse ploeg, maar lijkt plotseling al zijn krediet te hebben verspeeld.

Campbell, die deze zomer overstapte van Arsenal naar Portsmouth, begrijpt daar weinig van. De 32-jarige verdediger laakt bovendien de handelswijze van bondscoach Steve McClaren. "Hij heeft me via mijn voicemail laten weten dat ik uit de nationale ploeg lig. Dat was alles. Verder heb ik hem nooit gesproken", zegt Campbell. "Misschien had hij dat iets anders kunnen doen, ik heb tenslotte toch 69 interlands gespeeld. Maargoed, misschien is deze gang van zaken normaal voor deze tijd."

Via zijn goede spel bij Portsmouth, de huidige koploper in de Premier League, hoopt Campbell zich terug te knokken in de nationale selectie. "Het enige wat ik nu kan doen, is goed voetballen bij Portsmouth. Ik wil terug, ik zou de nationale ploeg nooit en te nimmer mijn rug toekeren", aldus de verdediger.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen