Middlesbrough met Real akkoord over Woodgate

18 september 2006, 11:15

Als Jonathan Woodgate het wil, kan hij definitief eigendom worden van Middlesbrough. De Britse ploeg huurt de verdediger dit seizoen van Real Madrid, maar heeft met de Spaanse club inmiddels een akkoord bereikt over een transfersom. Als Woodgate nu ook tot een persoonlijk akkoord komt met de clubleiding van Boro, staat niets een transfer in de weg.

De 26-jarige Woodgate stapte medio 2004 over van Newcastle United naar Real Madrid, maar zijn avontuur in Spanje liep uit op een drama. De verdediger stond maandenlang buitenspel door langdurig blessureleed en speelde bovendien enkele hoogst ongelukkige wedstrijden in het shirt van de Koninklijke

Onder Fabio Capello had hij dit seizoen geen uitzicht meer op een basisplaats, waarna hij verhuurd werd aan Middlesbrough. Bij de Britse club presteert hij uitstekend en inmiddels is hij door manager Gareth Southgate benoemd tot reserve-aanvoerder achter George Boateng. Bij afwezigheid van de Nederland droeg Woodgate afgelopen weekend de aanvoerdersband in het duel met Bolton Wanderers, dat eindigde in 0-0.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen