Schalke doet Asamoah in de ban

18 september 2006, 11:28

Het is weer onrustig bij Schalke 04. De ploeg uit Gelsenkirchen begon prima aan het seizoen met zeven punten uit drie duels, maar inmiddels dreigt een crisis. Afgelopen weekend ging de ploeg onderuit bij Hertha BSC en bovendien ligt de clubleiding in de clinch met Gerald Asamoah. De spits werd vrijdag buiten de deur gezet.

Asamoah speelde donderdag nog gewoon mee in het UEFA Cup-duel met Nancy (1-0), maar een dag later zette trainer Mirko Slomka de international uit zijn selectie. De reden hiervoor is dat de spits zich bij medespelers zou hebben beklaagd over het beleid van Slomka en openlijk zijn vraagtekens zou hebben gezet bij de instelling van bepaalde medespelers.

Komende dinsdag zal de clubleiding van Schalke rond de tafel gaan zitten met Asamoah, om te kijken of er een oplossing te vinden is. Zo niet, dat lijkt een vertrek van de Duitse aanvaller onvermijdelijk. "Of Gerald moet vertrekken? Ach, het is te vroeg om dat te zeggen. We houden echter alle opties open en een vertrek van hem is ook een optie", aldus manager Andy Möller.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen