"Ronaldo moet eerst maar eens afvallen"

20 september 2006, 10:15

Ronaldo staat te trappelen van ongeduld om zijn plaats in het elftal van Real Madrid te heroveren, maar in de Spaanse hoofdstad acht men de Braziliaan nog niet klaar voor een rentree. "Hij moet eerst maar eens wat gewicht verliezen", zegt technisch directeur Predrag Mijatovic over de terugkeer van El Fenomeno

Ronaldo liet zich deze week tegenover het Braziliaanse O Globo enthousiast uit over zijn plannen voor de toekomst. "Ik heb nog veel doelstellingen in Madrid. Zo heb ik een weddenschap afgesloten met Roberto Carlos en voorzitter Calderon dat ik dit seizoen dertig doelpunten ga maken", was de ambitieuze taal van de alweer bijna dertigjarige aanvaller.

Deze ambities zijn goed, vindt Mijatovic, maar Real Madrid zal Ronaldo zeker niet overhaast terug in het elftal zetten. De Braziliaan is nog niet volledig hersteld van een knieoperatie en zal de komende weken hard aan zijn fitheid moeten werken. "We gaan hem zeker niet te snel brengen", waarschuwt Mijatovic. "Hij moet eerst maar eens op gewicht komen."

Verwacht wordt dat Ronaldo vanaf oktober spelritme op gaat doen in het eerste elftal. Op 22 oktober, wanneer de topper tegen FC Barcelona op het programma staat, is hij dan mogelijk weer volledig wedstrijdfit.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen