City ondanks goal Samaras uit League Cup

Ger
21 september 2006, 00:32

De Engelse League Cup heeft woensdagavond enkele grote ploegen uit het Premiership verloren. Fulham, Manchester City en Middlesbrough verloren alle van een club uit een lagere divisie.

Oud-Heerenvener Georgios Samaras zette City op bezoek bij Chesterfield nog wel op voorsprong. De Griek scoorde vijf minuten voor rust. Caleb Folan en Derek Niven maakter in de tweede helft 2-1 van.

Middlesbrough vloog voor eigen publiek uit dit minder hoog aangeschreven Engelse bekertoernooi. Notts County was daarvoor verantwoordelijk. Een treffer van Tcham N'Toya halverwege de eerste helft was voldoende.

Ook Fulham verloor thuis, met 1-2 van het altijd lastige Wycombe. De bezoekers konden door doelpunten van Jermaine Easter en Tommy Mooney (strafschop) met 0-2 gaan pauzeren op Craven Cottage. Heidar Helguson scoorde vlak na rust tegen. Daar bleef het bij, ondanks een serie kansen.