Bulgarije zonder Berbatov tegen Oranje

21 september 2006, 19:05

Bulgarije kan in de belangrijke EK-kwalificatiewedstrijd tegen het Nederlands elftal geen beroep doen op één van haar beste spelers. Aanvaller Dimitar Berbatov, die onder contract staat bij Tottenham Hotspur, heeft zich geblesseerd afgemeld voor het duel, dat op 7 oktober in Sofia gespeeld zal worden.

De 25-jarige aanvaller van Tottenham Hotspur is nog altijd niet hersteld van een liesblessure, die hem ook tegen Slovenië al aan de kant hield. "Het gaat nog wel enige tijd duren voordat hij terugkomt", zei Spurs-coach Martin Jol. "Ik ga uit van enige weken." Berbatov verhuisde deze zomer voor 15,7 miljoen euro van Leverkusen naar de Londense club van de Scheveningse trainer.

Jol had gehoopt dat de Bulgaarse spits komend weekeinde tegen Liverpool inzetbaar zou zijn. Op de training bleek de speler allesbehalve fit. De kwetsuur werd zelfs ernstiger, al lijkt een operatie vooralsnog niet nodig. "We hebben er bij hem op aangedrongen zijn rentree te maken op het veld omdat we hem nodig hadden. Maar hij heeft zichzelf helaas te veel druk opgelegd", zei Jol.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen