AC Milan simpel langs Cagliari

17 oktober 2005, 01:49

AC Milan heeft, in afwachting van PSV voor de Champions League, geen fout gemaakt. Het lastige uitduel bij Cagliari werd zondagavond probleemloos tot een goed einde gebracht: 0-2.

Gilardino opende de score al na een minuut. Voor een half uur was verstreken verdubbelde de Oekraïense spits Sjevtsjenko de Milanese voorsprong. Trainer Ancelotti had voor Stam en Seedorf een basisplaats ingeruimd. Beiden speelden de hele wedstrijd. Voormalig PSV'er Vogel mocht ook beginnen en de 90 minuten volmaken. Kaladze, Pirlo, Inzaghi en Kaka kregen rust. De laatste twee vielen in de slotfase nog wel in.

Eerder dit weekend hadden ook Juventus en Inter drie punten gepakt. Juventus won met 1-0 van het bescheiden Messina, terwijl Inter met 5-0 over Livorno heen walste.