Ook Redan valt weg bij geplaagd Willem II

22 september 2006, 09:22

Willem II hoopt zich op korte termijn te kunnen versterken met een nieuwe spits. De transfermarkt is weliswaar gesloten, maar door de recente blessuregolf hoopt de Tilburgse club een beroep te kunnen doen op de calamiteitenregel van de UEFA. Deze regel schrijft voor dat clubs, in het geval van overmacht, de mogelijkheid hebben om in overleg met de nationale bond eenmalig toestemming te krijgen om alsnog een nieuwe speler vast te leggen.

Willem II kan de rest van het seizoen geen beroep doen op Mounir el Hamdaoui, terwijl ook Iwan Redan en Anouar Hadouir voorlopig niet beschikbaar zijn. Redan moet minimaal tien dagen rust houden, maar de kans bestaat dat hij veel langer uit de roulatie zal zijn. "Een tijdje terug dacht ik nog: knappe jongens heb ik in mijn voorhoede. Maar nu zijn ze door omstandigheden stuk voor stuk uit het elftal verdwenen", moet coach Dennis van Wijk tot zijn ontzetting vaststellen.

Vanavond tegen NAC Breda zullen Zsombor Kerekes en Geert den Ouden noodgedwongen voor voorhoede van Willem II, maar de clubleiding hoopt op korte termijn een nieuwe spits vast te kunnen leggen. De Tilburgers zullen vermoedelijk snel rond de tafel gaan zitten met de KNVB, om te bekijken of de ploeg in aanmerkelijk komt voor de speciale regel die toestaat dat clubs met grote personele problemen toch een speler aan mogen trekken.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen