De Mos houdt Junker en Due op de bank

22 september 2006, 11:33

Het lijkt er op dat Mads Junker en Anders Due hun krediet bij Vitesse-trainer Aad de Mos hebben verspeeld. Het duo moest tijdens het bekerduel met Argon op de bank plaatsnemen en op basis van de laatste training kan worden aangenomen dat de Denen ook komende zaterdag tegen Heracles Almelo zullen ontbreken in de Arnhemse basisformatie.

De Mos lijkt de voorkeur te geven aan Anduele Pryor en Etiënne Esajas, waarbij Danko Lazovic zijn plaats behoudt in de punt van de aanval. Pryor en Esajas kregen tegen Argon de kans om zichzelf te bewijzen en met name Esajas greep deze kans met beide handen aan. De 21-jarige Amsterdammer scoorde twee keer, waarmee hij een belangrijk aandeel had in de 1-3 zege van Vitesse op de amateurclub uit Mijdrecht.

Naast Pryor en Esajas lijkt ook Civard Sprockel een basisplaats te hebben veroverd. De verdediger kwam in de ploeg door de schorsing van Ruud Knol, maar zal komend weekend vermoedelijk een centraal duo vormen met diezelfde Knol. Sebastian Sansoni, die in de eerste wedstrijden van het seizoen centraal achterin stond, schuift vermoedelijk door naar het middenveld. De Fransman vervangt daar de geblesseerde Theo Janssen.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen