Klose twijfelgeval voor duel met Hamburger SV

22 september 2006, 17:00

Miroslav Klose moet de kraker in de Duitse competitie tussen Werder Bremen en Hamburger SV mogelijk laten schieten. De Duitse topscorer van het afgelopen WK kampt met een voetblessure en geldt als een groot twijfelgeval voor het duel van komende zaterdag. 

Mocht Klose het duel inderdaad moeten laten schieten, dan zou dat een enorme aderlating betekenen voor Werder Bremen. De ploeg verloor haar laatste vier duels op rij en snakt naar een overwinning. Het duel tegen Hamburger SV, dat eveneens met zichzelf in de knoop zit dit seizoen, leek daarvoor de aangewezen mogelijkheid. 

Naast Klose is ook het andere deel van de beroemde K2 van Bremen, Ivan Klasnic, mogelijk niet inzetbaar. Ook hij kampt met een lichte blessure, waardoor Hugo Almeida en Mohammed Zidan mogelijk het aanvalsduo van Werder Bremen zullen vormen. Bij Hamburger SV ontbreekt nog altijd de langdurig geblesseerde Rafael van der Vaart. De twee andere Nederlanders, Nigel de Jong en Joris Mathijsen, zullen vermoedelijk in de basis beginnen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen