Brandts: "Voetballend ligt er nog heel wat werk"

Koen Freriks
23 september 2006, 09:05

NAC-trainer Ernie Brandts kan leven met de remise vrijdagavond in eigen huis tegen Willem II. De geel-zwarten wilden voorafgaande aan dit duel de tricolores vanaf de eerste minuut vastzetten, maar faalden hierin.

Brandts voelde dat de spelers meer hadden verwacht van deze Brabantse "De jongens kwamen toch teleurgesteld de kleedkamer in. Ze hadden stiekem toch op een overwinning gehoopt vandaag, maar het zat er niet in", zegt hij op de persconferentie.

De oefenmeester heeft een verklaring voor het feit dat de NAC'ers niet door de muur van verdedigers van Willem I kwamen: "Willem II verdedigde stug. Wij kwamen er maar niet doorheen. We waren te afhankelijk van de individuele acties van Leonardo, ook omdat de zijkanten vandaag vrij statisch waren. Voetballend waren we dus niet best."

De trainer blijft toch positief. "De organisatie van het elftal staat en daar maak ik me dan ook geen zorgen over. We hebben nu voor de derde keer de nul gehouden, dus dat is prima. Maar voetballend ligt er nog heel wat werk. Daar zijn we week in-week uit druk mee bezig, maar het kost tijd."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen