Chelsea weer aan kop in Premiership

Ger
23 september 2006, 18:12

Chelsea is na zaterdagmiddag weer de lijstaanvoerder in het Premiership. De regerend kampioen won de uitwedstrijd bij stadgenoot Fulham met 2-0. Chelsea heeft twee punten meer dan Portsmouth dat maandag pas in actie komt tegen Bolton Wanderers.

Chelsea, met Arjen Robben in de basisformatie, dankte de zege aan Frank Lampard. De aanvallende middenvelder rendeerde goed bij afwezigheid van de geschorste Michael Ballack en maakte beide doelpunten. Invaller Bonaventure Kalou was betrokken bij de eerste treffer. Hij versierde een strafschop. Collins John was basisspeler bij Fulham.

Arsenal versloeg voor eigen publiek Sheffield United met 3-0. Alle treffers vielen in de tweede helft. De van een blessure herstelde Henry vierde zijn rentree in de hoofdmacht met een doelpunt. Robin van Persie speelde alleen het laatste kwartiertje mee.

Samaras bewees zijn waarde voor Manchester City. De oud-spits van Heerenveen maakte beide doelpunten in de gewonnen thuiswedstrijd tegen West Ham United (2-0). Andre Ooijer boekte met Blackburn Rovers een uitzege bij Middlesbrough: 0-1. Wigan Athletic kwam voor eigen publiek tegen Watford niet verder dan een doelpuntloos gelijkspel. Arjan de Zeeuw en Denny Landzaat speelden de hele wedstrijd voor Wigan. Aston Villa was te sterk voor Charlton Athletic: 2-0.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen