Eagles wil seizoen afmaken bij NEC

25 september 2006, 06:38

Als het aan Chris Eagles ligt, speelt hij ook na de winterstop voor NEC. De jonge middenvelder is voorlopig tot december door Manchester United verhuurd aan de ploeg uit Nijmegen, met de optie om deze verbintenis met een half seizoen te verlengen. Eagles heeft daar wel oren naar, liet hij weten in Dagblad de Gelderlander

"De mensen zijn ontzettend aardig en het woonklimaat in Nijmegen is erg prettig. Als ik hier rondrijd, heb ik soms het gevoel alsof ik met vakantie ben. Ik heb het hier enorm naar mijn zin. In december bekijken de clubs wat er moet gebeuren. Maar als het aan mij ligt, maak ik het seizoen beslist af in Nijmegen", aldus de aanvallende middenvelder. 

Eagles is vooral vol lof over Mario Been, de trainer van NEC. "Mario Been is een uitstekende manager, ik respecteer hem enorm. Vanaf de allereerste dag heeft the gaffer me dingen aangereikt waardoor ik me kon verbeteren. Hij coacht me voortdurend, laat na elke actie zien welke andere opties ik had. En hij geeft me zelfvertrouwen."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen