CL: Favorieten willen goede start vervolg geven

Ger
27 september 2006, 15:03

In de tweede ronde van de groepsfase van de Champions League komen woensdagavond verschillende titelkandidaten in actie. Bovendien gaat PSV op bezoek bij Girondins Bordeaux. FCUpdate.nl kijkt vooruit naar de CL-duels.

Titelverdediger Barcelona neemt het in groep A op tegen Werder Bremen. Trainer Rijkaard heeft Giovanni van Bronckhorst thuis gelaten. De verdediger krijgt rust. De Spaanse ploeg begon overtuigend aan de Europese topcompetitie. In eigen stadion werd Levski Sofia met 5-0 van het veld geblazen. De Bulgaren mogen het nu proberen tegen Chelsea. De equipe van manager Jose Mourinho won twee weken geleden op Stamford Bridge van Werder (2-0).   

 

{image[246821][right-half][]}In groep B staat de topaffiche Internazionale - Bayern München op het programma. Inter leidt weliswaar in de Italiaanse competitie, maar de Italianen kenden een valse start van hun CL-campagne. De uitwedstrijd bij Sporting Lissabon werd met 1-0 verloren. Bayern kende een uiterst succesvolle ouverture. De Zuid-Duitse ploeg liet in de Allianz Arena weinig heel van Spartak Moskou (4-0). Bij Bayern is Van Bommel in vorm. De Limburger scoorde voor beker en competitie.

PSV neemt het in groep C op tegen Bordeaux. De Nederlandse kampioen mist in de wijnstad een kwartet belangrijke spelers: Cocu, Kluivert, Farfan en Culina. Met Tardelli in de spits naast Koné wil coach Ronald Koeman voor de volle drie punten gaan. "We gaan voetballen met de intentie om te winnen", aldus de opvolger van Guus Hiddink. Twee weken geleden deelde PSV in Eindhoven de punten met Liverpool (0-0). De Engelse formatie, met spits Dirk Kuyt, neemt het woensdag thuis op tegen Galatasaray. 

De confrontatie tussen Valencia en AS Roma eist de aandacht op in groep D. Beide ploegen wisten hun eerste CL-wedstrijd winnend af te sluiten. Valenca boekte een knappe uitzege bij Olympiakos Pireaus. Aan Spaanse zijde was Fernando Morientes de grote man. Hij nam drie doelpunten voor zijn rekening. Roma rekende in Stadio Olimpico af met Shaktar Donetsk (4-0). Alle goals vielen pas in de tweede helft te noteren.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen