Partizan wil niet enkel verdedigen

Ger
28 september 2006, 10:07

Partizan Belgrado zal zich donderdag in Euroborg niet beperken tot het verdedigen van de 4-2 voorsprong. Dat liet trainer Miodrag Jesic woensdagavond weten aan de verzamelde pers. "We rekenen vanaf 0-0 en zullen proberen op eigen kracht de volgende ronde te halen."

In de aanloop naar het UEFA Cup-duel speelde Partizan zaterdag gelijk tegen stadgenoot Rode Ster. "Het was jammer dat we niet scoorden en op die manier op 0-0 bleven steken", aldus Jesic. "Tegen Groningen zouden we achteraf ook blij zijn met een 0-0, maar we zijn hier niet heen gekomen onze voorsprong uit de eerste wedstrijd te verdedigen. Dat we zaterdag goed gespeeld hebben, geeft ons geen enkele garantie. Bovendien is het een Europese wedstrijd en die zijn altijd bijzonder."

Jesic verwacht een zeer offensief spelend FC Groningen. "Ik ken de opstellingen en de resultaten van de laatste weken en we weten inmiddels wat de sterke en zwakke punten van de ploeg zijn. Van de zwakke punten proberen we gebruik te maken. We hebben respect voor de tegenstander en weten inmiddels wat we aan elkaar hebben. Maar we gaan ook vooral uit van onze eigen kracht. We houden ons eigenlijk nooit zo bezig met de tegenstander."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen