Maduro, John en Waterman terug bij Jong Oranje

Ger
29 september 2006, 13:26

Hedwiges Maduro maakt zijn rentree bij Jong Oranje. De middenvelder van Ajax is door bondscoach Foope de Haan opgeroepen voor het oefenduel op dinsdag 10 oktober in Enschede tegen Jong Denemarken.

Ook Collins John en Boy Waterman hebben een uitnodiging op zak. De spits van Fulham speelde tijdens het EK in Portugal voor het laatst in Jong Oranje. De doelman van Heerenveen is hersteld van een slepende knieblessure. Verdediger Marcel de Jong van Roda JC debuteert in de selectie van bondscoach De Haan.

In de aanloop naar de oefeninterland met Jong Denemarken oefent Jong Oranje ook nog tegen een nationale jeugdploeg voor spelers onder de 21 jaar. De Haan wil een zo goed mogelijk beeld krijgen van de spelers waarop hij mogelijk tijdens de Olympische Spelen van 2008 in Peking een beroep kan doen. Jong Oranje moet zich komende zomer voor de Olympische Spelen plaatsen. De ploeg moet daarvoor de halve finales van het EK halen. Deze eindronde wordt in Nederland gehouden.

De selectie van Jong Oranje:

Doel: Vermeer (Ajax) en Waterman (Heerenveen).

Verdediging: Donk (AZ), Drenthe (Feyenoord), De Jong (Roda JC), Kruiswijk (FC Groningen), Tiendalli (Feyenoord) en Zuiverloon (Heerenveen).

Middenveld: Agustien (Roda JC), Aisatti (PSV), Maduro (Ajax), Medunjanin (Sparta) en Schilder (Heracles).

Aanval: Bakkal (FC Twente), Elia (ADO Den Haag), Jenner (AZ), John (Fulham) en Vincken (Feyenoord).

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen