Raúl niet bij Spaanse selectie

Ger
29 september 2006, 13:49

Luis Aragonés heeft een opvallende naam buiten zijn selectie gelaten voor de komende interlands van Spanje. De keuzeheer besloot om Raúl te passeren voor het EK-kwalifictieduel tegen Zweden en de oefenwedstrijd tegen Brazilië.

"Ik heb de spelers geselecteerd die in mijn ogen op dit moment het beste in vorm zijn. Dit is een beslissing die alleen voor deze wedstrijd geldt", lichtte Aragonés toe. "Ik heb er met hem over gesproken. Normaal doe ik dat niet, tenzij een speler geblesseerd is."

De afgelopen jaren kwam de 29-jarige Raúl liefst 102 interlands in actie voor Spanje. Met 44 doelpunten is hij bovendien topscorer aller tijden. De laatste maanden is de aanvaller zoekende naar zijn vorm. Afgelopen dinsdag was Raúl wel op dreef in de Champions League. Hij nam twee goals voor zijn rekening tegen Dinamo Kiev (5-1 winst).

Spanje beleefde een teleurstellende start van de WK-kwalificatie. De Zuid-Europeanen versloegen Liechtenstein en gingen vervolgens onderuit tegen Noord-Ierland. Aragonés wilde vervolgens opstappen, maar bleef zitten op aandringen van de bond.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen