Boutahar content over teamprestatie NEC

Koen Freriks
30 september 2006, 12:55

Said Boutahar zorgde met twee doelpunten voor de eerste overwinning van NEC dit seizoen. Heracles Almelo werd met 2-0 uit De Goffert gestuurd. De middenvelder was na afloop niet alleen content over zichzelf, maar vooral ook over het collectieve spel van de Nijmegenaren. 

"Als je goed speelt en je maakt twee doelpunten ben je natuurlijk blij, maar het belangrijkste is dat we vanavond drie punten hebben gehaald. We hebben vijf wedstrijden hebt gespeeld en maar één punt gehaald. Het waren vijf moeilijke wedstrijden, waarin we veel achteruit moesten voetballen. Als daarna de tegenstander Heracles is, moet je vooruit voetballen en heb je nog niet zomaar gewonnen. We hebben het gewoon goed uitgespeeld."

Over zichzelf was Boutahar ook niet ontevreden. "Ik had al langer het gevoel dat ik goed bezig was. Mijn goede spel van vandaag zie ik als een bevestiging daarvan. Maar het lag natuurlijk ook aan het team. Iedereen bewoog veel en was veel aanspeelbaar. Dan maakt het voetballen ook veel makkelijker", zegt hij op de officiële website van NEC.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen