De Mos wijt nederlaag Vitesse aan arbiter Jol

Ger
2 oktober 2006, 11:48

In een bizarre wedstrijd hield FC Groningen zondagmiddag de punten in eigen stadion tegen Vitesse (4-3). De noordelingen wisten in de slotfase een 1-3 achterstand ongedaan te maken. FCUpdate.nl hoorde na afloop de boze reactie van Vitesse-trainer Aad de Mos aan. "Scheidsrechter Jol is verantwoordelijk voor onze nederlaag."

De Mos had geen goed woord over voor de Haagse arbiter, die de thuisploeg enkele minuten voor tijd een penalty toekende. De Arnhemmers stonden voor de strafschop op een comfortabele 1-3 voorsprong. "We verliezen hier van Jol", aldus De Mos. "Hij voelde zich belangrijker dan de wedstrijd. Hier valt niet tegen te coachen. Het is eigenlijk Jol-Vitesse 4-3. Ik had het idee dat hij iets wilde goedmaken. Hij dacht: het maakt toch niet meer uit, dus ik kan die penalty wel geven."

Na het laatste fluitsignaal konden de spelers van FC Groningen hun geluk niet op. "Ik kan me niet herinneren dat ik ooit zo'n wedstrijd heb meegemaakt", zegt Arnold Kruiswijk. "Na die 3-1 had ik er niet meer echt vertrouwen in. Dat we het nog wisten om te buigen is echt ongelooflijk. Hier had natuurlijk niemand meer op gerekend. De 3-3 vlak voor tijd was al super, maar na de winnende treffer van Suárez in blessuretijd werd het helemaal een gekkenhuis."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen