Directie Feyenoord geeft fans per brief uitleg

Ger
3 oktober 2006, 09:26

Ongeveer 100.000 seizoen- en clubkaarthouders van Feyenoord ontvangen dinsdag een brief van de directie van de Rotterdamse club. Dat laat Feyenoord dinsdag op de website weten.

In de brief geeft de directie uitleg over een aantal zaken die de laatste tijd voor onrust zorgen rond de club. Zo ontkent de directie van Feyenoord dat de club onder curatele heeft gestaan bij de KNVB. De brief geeft verder uitleg over de financiële situatie van Feyenoord, de voetbalacademie in Ghana en de wijze waarop de financiering daarvan tot stand is gekomen.

Feyenoord schrijft in de brief dat het jaarverslag van de club voortaan in zijn geheel wordt gepresenteerd met daarbij een verklaring en toelichting, zodat ook de supporters weten hoe de financiële situatie is.

Verder roept Feyenoord een commissie in het leven die de club adviseert over een nieuwe organisatiestructuur. De commissie bestaat uit twee supporters, twee afgevaardigden uit het aan Feyenoord gerelateerde bedrijfsleven en een oud-speler. Oud-aanvoerder en oud-voorzitter Gerard Kerkum gaat de commissie leiden en samenstellen.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen