Buitenlandse interesse voor Leonardo

4 oktober 2006, 09:23

Leonardo is hard op weg om een mooie buitenlandse transfer te verdienen. De Braziliaanse aanvaller is bij NAC Breda volledig opgeleefd, met als gevolg dat er wekelijks een handvol scouts op de tribune zitten om zijn verrichtingen te bekijken. Met name het Spaanse Osasuna zou, volgens het Algemeen Dagblad, concrete interesse hebben in de oud-Feyenoorder.

Osasuna zou Leonardo zelfs al in de winterstop naar Pamplona willen halen, zo weet de krant te melden. Overigens heeft de Spaanse club, die dit seizoen nét naast deelname aan de Champions League greep, zich nog niet officieel gemeld voor het voormalig probleemkind uit De Kuip. Eerder toonde ook onder meer Tottenham Hotspur interesse, maar de Britse club lijkt haar belangstelling inmiddels verlegd te hebben.

De 23-jarige Leonardo vertrok vorig seizoen naar Breda en maakte bij NAC een uitstekende indruk. Nadat hij vorig seizoen al acht keer wist te scoren in veertien duels, is hij ook dit seizoen prima op dreef. Afgelopen zondag was hij één van de uitblinkers in het duel met Feyenoord, zijn oude club.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen