De Ceulaer: "Ik mag weg bij Feyenoord"

4 oktober 2006, 10:19   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

De rol van Benjamin de Ceulaer bij Feyenoord lijkt inmiddels alweer uitgespeeld te zijn. De Belgische aanvaller keerde deze zomer terug naar De Kuip na een seizoen op huurbasis bij RKC, maar mag naar eigen zeggen alweer vertrekken. "Ik probeer me zo goed mogelijk te amuseren bij Feyenoord en hoop dat er straks een mooie club uit de bus valt", zegt hij in het Belang van Limburg

In de krant geeft Tony Dullers, de zaakwaarnemer van de aanvaller, aan dat De Ceulaer al enkele weken geleden te horen kreeg dat hij mocht vertrekken. "Koeman zette ons voor het blok: hij liet welgeteld 36 uur voor het verstrijken van de transferperiode weten dat Benji weg moest. En hij bracht met RKC zelf een nieuwe club aan. Dat is niet correct, we werden op die manier voor voldongen feiten geplaatst. Daarom weigerden we over een transfer te praten", aldus Dullers. 

Naar verluidt toonden RKC, NAC, Twente en Willem II al interesse in de rechtspoot, die zich via Jong Feyenoord in de kijker wil spelen bij andere clubs. "Ik scoor bij de tweede ploeg gemiddeld één keer per match. Op die manier wil ik scherp blijven om bij een mooie club terecht te komen," aldus De Ceulaer, die in Rotterdam nog een contract heeft tot medio 2008.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen