Shevchenko mist mogelijk duel met Italië

4 oktober 2006, 22:16

Voetbalminnend Oekraïne houdt haar adem in. De kans is immers aanwezig dat Andrei Shevchenko, dé ster van het Oekraïnse voetbal, komend weekend niet mee kan spelen in het belangrijke EK-kwalificatieduel tegen regerend wereldkampioen Italië. De spits van Chelsea is geveld door een griepaanval.

Bondscoach Oleg Blochin is somber over de situatie rond zijn steraanvaller. "De lichaamstemperatuur van Andrei steeg vannacht ineens naar 38.6 graden. De kans is aanwezig dat hij met een virale infectie kampt. Als dit nog paar dagen zo doorgaat, kan hij niet spelen tegen Italië. Het is dus een kwestie van afwachten."

Het duel tussen Oekraine en Italië is een herhaling van de kwartfinale op het afgelopen WK tussen beide landen. Destijds wonnen de Italianen met 0-3, maar dat was enigszins tegen de verhouding in. Na de openingstreffer van Zambrotta kreeg Oekraïne immers kans op kans, maar de ploeg slaagde er niet in om één van de vele kansen te benutten. Toen Luca Toni vervolgens uit buitenspelpositie 0-2 maakte, was het duel beslist.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen