Marquez: "Spelers Barcelona zijn moe"

4 oktober 2006, 22:46

Rafael Marquez denkt te weten waarom FC Barcelona dit seizoen voorlopig nog niet zulk fraai voetbal op de mat legt als de voorgaande jaren. Volgens de Mexicaan zijn de spelers van Barcelona nu al moe, als gevolg van het drukke programma in de weken voorafgaand aan het seizoen. 

"Ons voorseizoen was niet ideaal. We hebben te veel gereisd en gevoetbald, we hebben amper de kans gekregen om een beetje uit te rusten", verwijst hij naar de vele lucratieve tripjes naar het buitenland die de Catalaanse club de afgelopen maanden maakte. "We zullen nu met z'n allen keihard moeten werken om terug op ons oude niveau te komen."

Vooral Ronaldinho, vorig seizoen toch dé animator in het elftal van trainer Rijkaard, is dit seizoen nog geen schim van zichzelf. Toch maakt Marquez zich geen zorgen over de Braziliaan. "Ronaldinho is en blijft een speler die wedstrijden voor ons kan beslissen of openbreken. Op de training laat hij bovendien nog altijd geweldig voetbal zien. Het is nu aan ons om hem te ondersteunen, zodat hij ook op het veld weer kan excelleren."

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen