Meningen verdeeld over positie Vloet

5 oktober 2006, 00:57

Wiljan Vloet ligt na een dramatische start van het seizoen zwaar onder vuur bij Sparta, maar de bezoekers van FCUpdate.nl zijn er allesbehalve van overtuigd dat Sparta zónder hem beter zou presteren. Sterker nog, een kleine meerderheid van de voetbalfans vindt Vloet nog altijd de juiste man voor de Rotterdamse club.

Sparta behaalde slechts één punt uit de eerste zes duels, waarmee het gedeeld onderaan staat in de Eredivisie. Afgelopen weekend ging de ploeg nog met 3-1 onderuit tegen stadgenoot Excelsior. Die nederlaag heeft er voor gezorgd dat Vloet moet vrezen voor zijn baan, maar bij Sparta lijkt men nog niet precies te weten wat de juiste beslissing is.

Ook voetbalfans weten niet zeker of Vloet schuldig is aan de magere klassering van Sparta, zo blijkt uit onze poll. Toch krijgt Vloet van de bezoekers van FCUpdate.nl nog het voordeel van de twijfel. Iets meer dan de helft (53 procent) vindt Vloet nog altijd de juiste man voor Sparta, 47 procent vindt dat de oefenmeester het veld moet ruimen.

Sparta speelt de komende weken tegen AZ (thuis), Roda JC (uit) en PSV (uit).

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen