Laatkomer Moore uit selectie Australië gezet

5 oktober 2006, 10:30

Craig Moore kan weer terugvliegen naar Engeland. De 30-jarige verdediger van Newcastle United arriveerde woensdag te laat in Australië, waardoor hij de eerste training van de nationale ploeg moest laten schieten. Dat schoot bij bondscoach Graham Arnold in het verkeerde keelgat, waarna hij besloot om Moore terug naar huis te sturen.

Moore (foto, in duel met Arjen Robben) miste zijn binnenlandse vlucht van Sydney naar Brisbane, zonder dat hij hiervoor een goede reden kon geven. Hierdoor arriveerde hij veel te laat in Brisbane en miste hij niet alleen de eerste training van de Socceroos, maar ook enkele commerciële verplichtingen. 

Bondscoach Arnold kon dat niet waarderen en liet de voormalig aanvoerder weten dat hij direct weer kon vertrekken. Moore mist hierdoor het oefenduel met Paraguay en het kwalificatieduel voor de Azië Cup tegen Bahrein. "Hij heeft zowel de ploeg als de Australische bond in de steek gelaten", oordeelt Arnold, de opvolger van Guus Hiddink. "Hij heeft mijn beslissing geaccepteerd. Of dit het einde is van zijn interlandcarrière? Welnee, dat zeker niet."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen