Real Madrid en Barcelona azen op Gago (20)

5 oktober 2006, 12:14

Fernando Gago heeft de voetbalwereld aan zijn voeten liggen. De pas 20-jarige middenvelder van Boca Juniors wordt gezien als één van de grootste talenten van Argentinië en staat in de belangstelling van zowel Real Madrid als FC Barcelona. Naar verluidt eist Boca Juniors twintig miljoen euro voor de middenvelder.

Real Madrid dacht al vrijwel rond te zijn met de jonge middenvelder, maar komend weekend zal er een delegatie van FC Barcelona in Argentinië te vinden zijn om met de clubleiding van Boca Juniors te praten. Barcelona zal Gago bovendien bekijken in het duel tussen Boca Juniors en streekgenoot River Plate.

Beide Spaanse topclubs hengelen dus nadrukkelijk naar de diensten van de Argentijn, maar Gago zelf wil nog niet vooruit lopen op een vertrek. "Ik ben vereerd door de interesse, maar ik laat me niet gek maken", zegt hij in de Spaanse krant Marca. "Ik zie de interesse puur als een bevestiging dat ik goed bezig ben. Ik put hier nog meer motivatie uit. Ik laat mijn hoofd echter niet op hol brengen."

Gago in eigen land al vergeleken met Fernando Redondo, de sierlijke middenvelder die jarenlang de kleuren van Real Madrid verdedigde.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen