Kahn: "Magath weg? Onzin!"

5 oktober 2006, 13:36

Na een aantal slechte resultaten in de Duitse Bundesliga ligt Bayern München-trainer Felix Magath enigszins onder vuur. Sommige media bij onze Oosterburen speculeren zelfs al hardop over een eventueel vertrek van de oefenmeester. Dat is echter onzin, vindt doelman Oliver Kahn. "Magath staat helemaal niet ter discussie", zegt hij in Kicker

Bayern München won vorige week knap met 0-2 bij Inter, maar na een 1-0 nederlaag tegen hekkensluiter VfL Wolfsburg nam de kritiek op Magath toch weer toe. Het was immers voor de Zuid-Duitse topploeg immers al de tweede nederlaag van het seizoen, na een eerdere 2-1 nederlaag bij Arminia Bielefeld. Dat is te veel, vindt men in München.

Op de vraag of Bayern München ook dit seizoen voor de titel kan gaan, reageert Kahn gepikeerd. "Natuurlijk! Sterker nog, ik weet zeker dat we ook dit seizoen de 'dubbel' kunnen behalen en bovendien een rol van betekenis zullen spelen in de Champions League. We hebben minimaal evenveel kwaliteit als in 2001, toen we de Champions League wonnen."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen